Soms is een verhaal geschreven

Soms is een verhaal geschreven en moet je het durven afsluiten …

Graag geven wij even onze visie op het aflopende contract van onze renner @vincent.baestaens .

Reeds in mei 2021 hebben wij Vincent ingelicht dat zijn huidige contract niet meer zou verlengd worden in februari 2022. De redenen hiervoor zijn intern besproken en in samenspraak met Vincent wensen wij hier geen verdere uitspraken over te doen in de media/pers.

Graag willen wij iedereen er aan herinneren dat het initiële doel van de oprichting van het huidige team in eerste instantie bedoeld was om Vincent terug te brengen naar het niveau waar hij thuishoort … als volwaardig profrenner.

Wij denken wel te mogen zeggen dat we dit doel samen met glans behaald hebben. Vorige winter diende een eerste EK selectie zich aan en behaalde hij enkele mooie resultaten in de grotere wedstrijden. En deze trend zet zich deze winter verder, met als kers op de taart een allereerste WK selectie als elite renner. Een grote verdienste van Vincent zelf, maar als team mogen wij wel zeggen dat we hier ook een mooi steentje aan bijgedragen hebben. Wij kunnen hiermee dan ook een mooie periode van 4 jaar afsluiten en onze gemeenschappelijke doelstellingen afvinken!

Wij staan er op om Vincent in de best mogelijke omstandigheden te ondersteunen in de voorbereiding van de laatste wedstrijden van het seizoen! En wensen hem nog een mooi vervolg van zijn carrière!

#wedigdeep 📸 @yefrifotos