One-stop shop, mét non-stop bouwadvies!

Deschacht is een Belgische distributeur van bouwproducten, met meer dan 40 jaar knowhow en expertise. Deschacht ontwikkelt in vijf domeinen: Weg- en rioleringswerken, Algemene aanneming, Isolatie, dak & gevel, Nutsvoorzieningen en Utiliteitsbouw.

Het kenniscentrum van Deschacht focust op riolering en watermanagement. Deze know-how centraliseren we in het engineeringplatform. Planoptimalisatie, 3D bim ontwerp, rekenprogramma’s voor o.a. dimensionering van een afscheider, maatwerk ontwikkeling en productspecialisme maken deel uit van dit platform waar de ontwerper van riolerings- en omgevingswerken meteen concreet aan de slag kan.

Ons team telt 200 medewerkers, nationaal actief met ondersteuning van 10 distributiecentra met meer dan 20000 artikelen op voorraad, eigen transport voor snelle levering en een online e-commerceplatform. Kortom: Deschacht staat garant als one-stop shop, mét non-stop bouwadvies!

www.deschacht.eu

We like to move it

Om zeker te zijn dat de klant de beste service en producten krijgt, werken we met een team dat er elke dag voor gaat. Mensen met goesting, verantwoordelijkheid én pit. En daar zit het sport-DNA van Deschacht zeker voor iets tussen. Wij willen aan de kop van het peloton rijden.

Deze ambitie vinden we ook terug bij het veldritteam Deschacht-Hens-Maes. Door harde werkkracht en ambitie, doelen voorop stellen.